Prefab (casco) houtskeletbouw

Dienst

Prefab houtskeletbouw

Prefab houtskeletbouw is de toekomst! Met deze bouwmethode realiseren wij in korte tijd een uiterst duurzame en betaalbare woning. Hout is veel lichter dan beton en leent zich goed voor prefabricage. Belangrijke componenten van de woning worden vooraf, onder ideale omstandigheden, vervaardigd in onze eigen fabriek. En dus niet op de bouwplaats zelf. De zogenoemde prefab frames worden in de fabriek geproduceerd, geïsoleerd, samengesteld, afgewerkt en eventueel voorzien van kozijnen. Op de bouwplaats vindt vervolgens de montage van de houtskelebouw-elementen plaats op een snelle en simpele manier.

Met prefab houtskeletbouw is er volop ruimte voor jouw woonwensen. Bovendien is houtskeletbouw uitermate geschikt voor duurzaam en ecologisch bouwen. Het houten frame is immers al een natuurproduct van zichzelf. Kortom, een hoogwaardige bouwmethode met veel voordelen. Wij vertellen je er graag meer over.

Casco houtskeletbouw

Wil jij de afbouw van jouw woning graag zelf doen? Peter Bouw Bedrijf realiseert ook casco houtskeletbouw. Wij leveren een casco gebouwde woning (wind-en waterdicht) op een fundering, waarbij jij zelf zorg draagt voor de afbouw. De woning is niet voorzien van trappen, binnendeuren, leidingwerk, elektra, verwarmingsinstallatie, warm water installatie en hemelwaterafvoer. De buitenkant van de woning is wel afgewerkt en heeft onder andere ramen en deuren. Uiteraard is het specifieke afleveringsniveau nader bespreekbaar. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn voor casco houtskeletbouw? Neem dan contact met ons op.