Over
Peter Bouw Bedrijf

Maak kennis met ons team

Betrouwbaar en vakkundig

Een hecht en betrouwbaar team met 30 jaar ervaring

Een vakkundige uitvoering en heldere communicatie in combinatie met scherpe all-in prijzen en goede garantievoorwaarden. Dat is onze basis. Met ruim 30 jaar ervaring en een jong, fris en betrouwbaar team, brengen wij jouw woonwens in vervulling. Een kwalitatief hoogstaand eindresultaat dat aan alle wensen en eisen voldoet. En waarbij de weg ernaartoe minstens zo prettig verloopt.

Plan een afspraak in

Ons team

Stuk voor stuk vriendelijk, betrokken én talentvol. Een jong, fris team met enthousiaste vakmensen die hun sporen in de bouw ruimschoots verdiend hebben.

Peter

Constructies maken van hout heeft mij altijd al gefascineerd. Na heel wat jaren als timmerman gewerkt te hebben voor diverse bedrijven, besloot ik in 2008 mijn eigen aannemersbedrijf te starten: Peterbouw.nu. Al snel werd dit een succes en kleine projectjes groeide uit naar grote, uitdagende projecten. Inmiddels is de naam veranderd naar Peter Bouw Bedrijf en samen met het team heb ik vooruitstrevende plannen voor ecologisch bouwen en verbouwen.

Floris

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de decorbouw voor festivals, kwam corona om de hoek kijken. Tijd voor iets anders! Ook bij Peter Bouw Bedrijf is de combinatie van met je handen werken en oplossingen bedenken voor alles wat je tegenkomt, perfect voor mij weggelegd! Dat samen met een klein, hecht en betrokken team maakt het werken hier leuk en uitdagend.

Sid

Vanuit Eindhoven ben ik in Nijmegen terecht gekomen voor mijn studie milieu- en natuurwetenschappen. Na een aantal jaren op kantoor gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat een zittend beroep niets voor mij is. In 2017 ben ik begonnen met timmeren bij Peter en daar heb ik geen dag spijt van gehad. Naast dat ik veel geleerd heb, hebben we samen grote stappen gemaakt met het bedrijf. Ik kijk uit naar wat de toekomst ons verder gaat brengen.

Sverr

Als kind wilde ik altijd al timmerman worden, net als mijn oom en opa. Toch koos ik voor de richting grafische vormgeving en design. Na een aantal jaren met veel plezier in de decorbouw gewerkt te hebben, kwam Peter Bouw Bedrijf op mijn pad. Een fijne werkplek waar ik veel leer én mijn creativiteit kwijt kan.

Mahmoud

Ik ben opgegroeid in Egypte en heb daar na het afronden van mijn studie accountancy gewerkt als accountant in het Mövenpick hotel. Tijdens mijn studie had ik bijbaantjes als schilder en timmerman en zo is mijn passie voor het vak ontstaan. Voor de liefde ben ik naar Nederland vertrokken en eenmaal hier besloot ik het klussen weer op te pakken. Na werkzaam te zijn geweest voor diverse klusbedrijven, kwam Peter Bouw Bedrijf op mijn pad. Vooral de sfeer en het goede teamwerk, maakt het heel fijn werken hier.

Ruud

Al vroeg wist ik wat ik wilde worden: architect. Totdat ik erachter kwam dat het leven van een architect zich voornamelijk achter de computer afspeelt. Na 3 jaar gewerkt te hebben bij een architectenbureau, ging ik aan de slag bij Peter Bouw Bedrijf. Ik combineer hier het tekenwerk met het bouwen zelf. Bovendien kan ik mij hier verder ontwikkelen in mijn passie voor ecologisch bouwen en houtbouw.

Saïf

Als ZZP’er werk ik met veel plezier voor Peter Bouw Bedrijf. Als allround lasser en draaibank medewerker heb ik ruime ervaring met metaalwerk. Voordat ik in de bouw aan de slag ging, heb ik gewerkt als automonteur. Het is prettig werken bij Peter Bouw Bedrijf. Veel diversiteit in projecten en een fijn team van collega’s.

Ion

Ik ben al meer dan 10 jaar actief in de bouw en vind het leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren. De afwisseling maakt het werken in de bouw voor mij leuk. Sinds een jaar woon ik in Nederland, daarvoor heb ik in Moldavië gewoond. Momenteel volg ik Nederlandse lessen omdat ik graag de Nederlandse taal beter wil beheersen. Ik ben blij met mijn collega’s bij Peter Bouw Bedrijf. We leveren samen goed werk en hebben vooral ook veel plezier met elkaar. Ik mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn drie kinderen.

Bekijk meer van het team

Onze partners

Wij werken samen met vaste en gerenommeerde partners, onderaannemers en leveranciers. Mensen en partijen die kwaliteit leveren en waar we op kunnen bouwen.

Benieuwd naar de bouwkosten van jouw woondroom?

Laten we vrijblijvend kennis maken!

Bel ons Mail ons