Onze werkwijze

Persoonlijke aanpak, verregaand advies

Stap 1

Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking met eigenaar Peter Oosterveen bespreken we wat jouw woonwensen en verwachtingen zijn. We luisteren vooral heel goed en stellen kritische vragen die jou helpen jouw woondroom inzichtelijk en concreet te maken. We nemen echt de tijd voor je en vinden het belangrijk dat er een klik is.

Stap 2

Indien gewenst ontvang je van ons binnen twee weken een offerte. Geen grove prijsinschatting, maar een zeer uitgebreid document waarin álle kostenposten worden meegenomen en omschreven. Transparant en inzichtelijk waardoor verrassingen achteraf voorkomen worden. En meer/minder werk wordt beperkt tot een minimum.

Stap 3

Na akkoord op de offerte – waar eventueel nog een aantal ontmoetingen aan vooraf gaan – gaat ons team aan de slag. Peter is zelf bij de uitvoering betrokken en zorgt voor heldere communicatie en afstemming. We werken snel, efficiënt, zeer netjes en volgens een vooraf afgestemde planning. En omdat we beschikken over een fabriek waarin we prefab onderdelen vervaardigen, is de bouwperiode kort en wordt de overlast bij jou thuis beperkt tot een minimum.

Stap 4

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Tijdens de oplevering nemen we de tijd om alles samen na te lopen. Maar ook ná de oplevering staan we klaar voor eventuele vragen of opmerkingen. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in jouw (nieuwe) droomhuis.

Wil jij jouw woonplannen met ons bespreken?

Neem contact op voor een kennismaking.

Bel ons Mail ons